prijs voor dakluikWenst u snel een prijs voor een dakluik te ontvangen. Dit kan binnen 1 minuut. Bel in Nederland met Gorter Luiken 0224-219860 en u ontvangt direct een prijsopgaaf voor uw dakluik.

 

Prijs van dakluik

De prijs van een dakluik is afhankelijk van het formaat en de configuratie. Gorter dakluiken kunnen geleverd worden met schaartrap, ladder of vaste trap. Ook zijn de dakluiken leverbaar met dicht deksel of beglaasd deksel.

 

Weet u reeds het gewenste model dakluik, de configuratie en de gewenste opties dan kunt u ook een offerte aanvragen per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de dakluik offerte-aanvraag op onze website.

 

Prijs dakluik speciale afmetingen

Ook zijn Gorter dakluiken in speciale afmetingen leverbaar. Waarbij afmetingen groter dan 1500 mm met driepuntsluiting en groter dan 2500 mm met tweepuntsluiting geleverd worden. De prijs voor een dakluik op maat moet altijd gecalculeerd worden. De prijs voor een dakluik op maat kan aangevraagd worden via de telefoon of e-mail. Zie s.v.p. het contact menu aan de rechterkant van de pagina.

 

Voor meer informatie over het Gorter dakluik kunt u contact opnemen met uw lokale Gorter vestiging of de volgende pagina’s bekijken: Toegang dak voor dakinspectieDaktoegang voor plat dakElektrisch dakluikGorter DakluikToegang glazenwasinstallatie dakToegang daktuin of groendakDakterras toegangDakluiken, ladders en schaartrappen voor particulierenAluminium dakluikDakdeurDakluik voor renovatie